İFFOT Hakkında

İFFOT, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Kültür Kulübü bünyesinde bulunan fotoğraf topluluğudur.
Topluluk olarak, kulübümüzün kültürü ve amacı doğrultusundan hareketle, fotoğraf adına hazırladığımız paylaşımları; en başta İşletme Fakültesi öğrencileri olmak üzere ulaşabildiğimiz tüm üniversite öğrencilerine, fotoğraf gönüllüsü herkese düzenlediğimiz organizasyonlar ile etkin bir şekilde sunuyoruz.

Peki, neler yapıyoruz?

Öncelikle, her sene kazandığımız üyelerimiz ve sahip olduğumuz mevcut üyelerimiz için düzenlediğimiz temel fotoğraf eğitimleri ile fotoğraf çekmeyi öğrenmeye başlıyoruz. Daha sonra hafta sonları düzenlediğimiz çekim gezileriyle hem eğitimlerden aldığımız bilgileri pratiğe döküyor, hem de sıcak bir arkadaş ortamında eğlenceli vakit geçiriyoruz. Kültür Kulübü'nün yıl içerisinde yapmış olduğu bütün organizasyonların fotoğraflaması işini de yine bizler yapıyoruz. Konserler, söyleşiler, aktiviteler...

Bunlar dışında topluluk olarak 2005 yılından itibaren profesyonel ve üniversiteli fotoğrafçıları, ayrıca fotoğraf meraklılarını bir araya getiren; söyleşilerin, gösterimlerin, sergilerin, fotoğraf okuma etkinliklerinin ve de atölye çalışmalarının gerçekleştirildiği bir Fotoğraf Haftası organizasyonu düzenlemeye başladık.

Fakültemiz topluluğu İFFOT giderek büyüyen bu organizasyonunu, kulübünden de aldığı destekle, 2008 yılından itibaren İstanbul Fotoğraf Buluşmaları (İFB) adı altında devam ettirmektedir.

Bu blog fotoğraf çekmeyi, dolayısıyla hayata herkesten farklı bakabilmeyi ve küçük ayrıntıları görmeyi bilen ya da öğrenmek isteyen herkesi bir araya getirmek ve hayata hep birlikte, bambaşka bir vizörden bakabilmek için katılımınızı bekliyor...
0 Responses